Gratis sample gift bij je bestelling, laat je verrassen door ons

Wij waarderen je als klant en dat je een bestelling plaatst in onze webshop. Als dank willen wij je een GRATIS sample gift geven bij je bestelling vanaf 40 euro. Laat je lekker verrassen door ons want wij voegen hem automatisch toe aan je bestelling.

Onze gratis sample gifts wat zijn het?

Dit gaan we natuurlijk niet helemaal verklappen maar het zijn gift met sample(s) van onze merken. Altijd leuk om eens kennis te maken met andere producten. Laat je verrassen door ons!

Heb je een sponsje ontvangen?

Het kan zijn dat ze een beetje vochtig zijn, dit komt door de bewerking in de fabriek om te voorkomen dat ze uitdrogen. Wij krijgen ze zo aangeleverd en blijven daardoor zacht. Het beste kun je hem eenmaal even uitspoelen of reinigen met een beetje zeep. 

Voorwaarden

  • je ontvangt maximaal 1 gratis sample gift per klant (adres) bij je bestelling(en) vanaf 40 euro en deze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Wil je er meer? Dat is mogelijk, dan brengen wij 10 euro per gift hiervoor in rekening.

Opmerking : onze webshop is volledig geautomatiseerd en je gift wordt daardoor automatisch toegevoegd en daarom is het niet mogelijk om een keuze te maken. Maar het zijn allemaal waardevolle gifts.